BET HERE with bet365

LIVE

90mins

Full Time

Hemmasegern i tvillingderbyt innebär att toppstriden i allsvenskan tajtas till sig. Djurgården leder förvisso fortsatt men det skiljer nu bara en poäng ner till AIK. Dessutom vann Malmö FF med 5-0 mot Kalmar FF och har numera bara tre poäng upp till DIF.

...

90mins

Full Time

Efter en misslyckad Djurgårdshörna går slutsignalen. AIK vinner derbyt med 1-0.

...

90mins

Comment

Sånär! Sju minuter in på tilläggstid får Astrit Ajdarevic läget men avslutet går utanför.

...

90mins

Yellow Card

Nabil Bahoui drar på sig ett gult kort när han sparkar undan bollen efter att ha fått en frispark mot sig.

...

90mins

Comment

Djurgården med ett sista(?) läge när Tommi Vaiho slår frispark men Danielson är sist på bollen i AIK:s straffområde och Linnér får insparken.

...

90mins

Comment

Djurgården försöker förgäves hitta fram med en lång boll, men slutar istället med att de drar på sig en frispark alldeles utanför AIK:s straffområde.

...

90mins

Comment

Tilläggstiden är fem minuter.

...

90mins

Red Card

Väldigt hetsigt nu. Enoch Kofi Adu är rosenrasande efter att ha fått en smäll mot huvudet. Klagomålen och beteendet leder till ett andra gula. Mittfältaren således utvisad.

...

90mins

Yellow Card

Fredrik Ulvestad varnas, efter att Andreas Ekberg uppfattat någonting i AIK:s straffområde.

...

90mins

Substitution

Jonathan Ring lämnar planen och Edward Chilufya kommer in.

...

90mins

Comment

DIF på väg mot bra läge, när Emir Kujovic dämpar boll, men får inte till nåt ordentligt avslut. Istället kontrar AIK blixtsnabbt, men anfallet från Tarik Elyounoussi stoppas i DIF:s straffområde. Händelserikt nu.

...

89mins

Comment

Djurgården fortsätter metodiskt att försöka bygga upp anfall.

...

88mins

Comment

AIK hittar referenspunkten Henok Goitom som ordnar en taktisk frispark. Därmed avtar Djurgårdens tryck.

...

86mins

Comment

Långvarigt anfall slutar med att Jesper Karlström avslutar, men bollen går över.

...

85mins

Comment

Merparten av spelarna samlade kring AIK:s straffområde nu.

...

82mins

Comment

Goda råd börjar bli allt dyrare för Djurgården. Den intensiva press de hade för en liten stund sen har avtagit.

...

79mins

Comment

Blir halvfarligt för DIF i samband med frisparken men Emir Kujovic blåses av för offside i andrasituationen.

...

78mins

Yellow Card

Enoch Kofi Adu varnas. Missar därmed nästa toppmöte, det mot BK Häcken.

...

77mins

Comment

Nabil Bahoui försöker sig på en fräckis i bra frisparksläge men avslutet är helt enkelt inte bra nog. Fångas enkelt upp av Tommi Vaiho.

...

77mins

Comment

Trötta ben där ute nu. Henok Goitom andra AIK-spelare att drabbas av kramp.

...

75mins

Djurgården plockar ut Mohamed Buya Turay och sätter in sommarförvärvet Emir Kujovic.

...

74mins

Comment

Ett bortamål hänger onekligen i luften. Krävs nog att AIK steppar upp igen om de ska orka hålla ut.

...

74mins

Comment

Ny Djurgårdschans. På en hörnvariant spelar Curtis Edwards till Jonathan Ring, som står i utkanten av straffområdet. Yttermittfältaren testar bössan men avslutet går strax utanför Oscar Linnérs stolpe.

...

72mins

Comment

Mindre än 20 minuter kvar för Djurgården att hitta en kvittering nu. Känns dock som att de börjar hitta igenom AIK-försvaret alltmer. Fredrik Ulvestads distansskott kan ha varit gästernas bästa chans.

...

71mins

Tredje och sista bytet för AIK. Robert Lundström som fick kramp lämnar planen. Ersätts av Heradi Rashidi.

...

70mins

Comment

Fredrik Ulvestad får på ett vasst skott, efter fint förarbete av Curtis Edwards, men Per Karlsson blockerar avslutet.

...

69mins

Comment

Mycket Djurgården nu. Gästerna fortsätter pressa men får inte till det ordentligt.

...

68mins

Comment

Efter att Daniel Granli tappat boll långt ner får Djurgården en fin omställningschans. Men Fredrik Ulvestad slår bollen på Astrit Ajdarevic - som är den enda Djurgårdsspelaren som inte är i rörelse. Bortslösad möjlighet det där.

...

67mins

Comment

En gång den här säsongen har Djurgården gått mållösa ur en allsvensk match. Det var i vårens derby mot AIK. Blir det en repris i dag? För att spela på antalet mål i matchen klickar du på knappen ovan.

...

65mins

Comment

Djurgården får en fin chans. Hittar in bakom AIK:s backlinje och Astrit Ajdarevic försöker slå till på ett, men missar i avslutet och bollen går ut till inspark.

...

63mins

Även Djurgården gör ett byte. Haris Radetinac lämnar planen medan Astrit Ajdarevic kommer in.

...

62mins

AIK gör ytterligare ett byte då Kolbeinn Sigthórsson lämnar till förmån för Nabil Bahoui.

...

61mins

Sebastian Larsson segnar ihop efter en närkamp och flaggar för byte. Ett byte var dock redan inplanerat – och han lämnar nu planen till förmån för Anton Salétros.

...

60mins

Comment

Djurgården håller väldigt mycket boll under inledande kvarten, men AIK ligger rätt i positionerna hela tiden.

...

55mins

Comment

Bra AIK-press. DIF trodde att det skulle blåsas för frispark vilket gjorde att AIK fick ett läge. I efterföljden av det hela plockar Henok Goitom upp bollen och glider in i straffområdet. Täcks av och får inte till något ordentligt avslut.

...

53mins

Comment

Dagens publiksiffra är 45 367. Knappt 5 000 mer åskådare än det tidigare rekordet från ett tvillingderby, som härstammar ifrån 1975.

...

51mins

Yellow Card

Tarik Elyounossi gör ner Haris Radetinac och blir första hemmaspelare att bli varnad i dagens derby.

...

48mins

Comment

Djurgården attackerar med mycket folk. Slutar med ett distansskott där Mohamed Buya Turay skjuter en bit över.

...

45mins

Second Half

Där kan andra halvlek dra igång, något försenat.

...

45mins

Second Half

Andra halvleken skulle precis starta men på grund av all rök som spridit sig från läktarna till planen skjuts starten av andra halvlek upp. Spelarna har för närvarande lämnat planen.

...

45mins

Half Time

Då är det halvtidsvila. AIK går alltså till vila i en 1-0-ledning, sedan Sebastian Larsson gjort matchens enda mål på en straffspark.